Начало / СВАРОВСКИ / Водолей ( 20 януари – 18 февруари )

Водолей ( 20 януари – 18 февруари )

При описването на зодията Водолей не би трябвало да съществуват трудности. Но такива се проявяват. По принцип, почти всички представители на зодията имат сходни черти. Но точно когато си мислите, че те не могат да ви изненадат с нищо повече, Водолеите проявяват ново качество, за което не сте подозирали до сега. Родените под този знак са независими личности. Те ценят собствената си свобода до толкова, че често пъти биват определяни като самотници. Но истината е, че дали ще бъде единак или душата на компанията, това решава конкретният Водолей. Понякога силната независимост на знака би могла да бъде объркана с егоизъм.

Водолеят има нужда от време за себе си и собствено пространство. На моменти, той може да прояви известна грубост спрямо околните. Като цяло, Водолеят е отдаден на близките си хора и не би могъл да живее далеко от тях за дълги периоди от време. Като недостатък на зодиакалния знак се изтъква неговата лесна ранимост. Поради тази причина, повечето представители на знака изграждат стена около себе си. Трудно е да се сближиш с Водолей.Те осъзнават, че тяхната ранимост ги прави уязвими и заради това предпочитат да държат непознатите хора на разстояние.

Водолеят се разбира добре с Лъв. Огненият знак му помага да се разкрие и да разруши изградената бариера. Като че ли за представителите на зодия Лъв е най – лесно да се доближат до Водолея и неговата същност. Родените под този знак са оригинални личности, индивидуалисти. Техните решения, стил и начин на живот са способни са изумят консервативното общество. Водолеят е почитател и последовател на нестандартното и различното. Арт средите са място, където всеки Водолей ще се развие най – успешно.

Пред непознати, родените под този знак са стеснителни и подозрителни. На моменти, те изглеждат строги и високомерни. Но след като опознаят добре средата, те са способни да се отпуснат и забавляват. Водолеят харесва работата в екип. Планетата, която се свързва с тази зодия е Сатурн. Представителите на знака може да си позволят да носят бижута от злато.

Камъните, които оказват благотворно влияние на Водолея са обсидиан, тюркоаз, лазурит, гранат, циркон, соколово око, планински кристал, аквамарин, аметист и яспис. Специалните пръстени и гривни за крака биха спомогнали за подобряване на здравето на Водолея. Думите, които описват тази зодия най – добре а непредсказуемост и независимост. Никой не може да твърди, че познава Водолея напълно. Тази зодия е пълна с изненади. Водолеят е готов да се разкрие, но само пред най – близките си хора.

Напишете коментар

Имейл адреса ви няма да бъде публично видим. Задължителните полета са маркирани със *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>