Начало / СВАРОВСКИ / Везни ( 23 септември – 22 октомври )

Везни ( 23 септември – 22 октомври )

Родените под зодиакален знак Везни са хора, които обичат компанията. Изключително рядко, те могат да бъдат открити сами. Везните се чувстват добре заобиколени от други съмишленици. Интересното при тях е, че те могат да открият баланса между двете крайности. Везните са ентусиасти. Те се впускат в нови авантюри без да премислят последствията. Но доброто владеене на справянето с всяка ситуация държи представителите на Везни далеко от неприятности. Те са невероятни приятели. Обикновено във всеки сплoтен колектив има поне по един роден под знака на Везни.

По отношение на работата, Везните могат да проявяват мързел. Ако се отнася до даването на нови идеи и бизнес предложения, те са тези, които ще ви изненадат приятно. Но когато се стигне до физическа работа, Везните предпочитат да намерят някой друг, който да я свърши. Представителите на тази зодия притежават качествата на лидери. Ако не е вроденият им мързел, те биха могли лесно да се изкачат по стълбичката на успеха. Единственият начин за Везните да успеят в живота е заетост в сферата на изкуството.

Везните са преуспяващи дизайнери, писатели, актьори и певци. Родените под този знак се славят като хора със силна интуиция и развити инстинкти. Недостатъкът им е, че те се доверяват на интуицията си много рядко. Някои Везни са прекалено чувствителни и притежават свръхестествени способности като предсказване на бъдещето. Представителите на зодията са често несигурни в себе си. Те се нуждаят от някой, който да ги зареди със смелост. Лъвът и Рибите са подходящи партньори. В своя живот, Везните се стремят към постигането на баланс. Те се нуждаят от повече обич, за да се почувстват сигурни.

По отношение на бижутата, за несигурността на Везните се препоръчва златото. Тъй като те са определяни като тихи и романтични натури, оранжевите и златисти камъни им подхождат най – много. За да се радват на по – голям успех в живота, Везните трябва да носят бижута с опушен кварц, бял нефрит, опал, диамант, топаз, яспис, берил, цитрин или хризолит. Благотворно влияние ще им окажат всички розови камъни.

На Везните се препоръчва да носят бижута и украшения със споменатите камъни в областта на корема и талията. Копчета или колани, те ще се превърнат в талисман за всеки представител на зодията. Кехлибарът би допринесъл за хармонията и баланса в живота на Везните. Родените под знака се отличават с невероятен естетически вкус и чар. Всяко тяхно действие е продиктувано от стремежа за постигане на баланс. Тяхното желание да правят всичко правилно е нестихващо.

Напишете коментар

Имейл адреса ви няма да бъде публично видим. Задължителните полета са маркирани със *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>