Начало / СВАРОВСКИ / Телец ( 20 април – 20 май )

Телец ( 20 април – 20 май )

Телците са известни със своята упоритост. Когато те си поставят дадена цел, нищо не е в състояние да ги откаже. Но това от друга страна е предпоставка за постоянния успех, с който се увенчават. Телците са независими личности. Те се чувстват най – добре, когато са сами, защото обичат да правят нещата по свой собствен начин. Трудно приемат критика и почти никога не се доверяват на съвети на други хора. Зодията се отличава с постоянство, но не и последователност.

Телецът е отличен приятел. За разлика от други хора, роденият по този зодиакален знак се обкръжава с малко, но верни приятели. Телците не обичат да попадат сред тълпи от хора. Те са готови на всичко, за да защитят своите приятели. Твърде често, те предпочитат да влязат в ролята на домакин и да посрещнат приятелите си вкъщи, вместо да излязат навън. Телците са недоверчиви към непознати хора.

Родените под този зодиакален знак се отличават със силен бизнес нюх. Те успяват да надушат къде се крият парите и веднага съставят план за тяхното извличане. Пословичната им упоритост ги прави идеалните бизнес партньори. Телците са лесно обидчиви. Дори най – малкият коментар може да засегне тяхното себелюбие. Ако получат нареждане да извършват нещо, което не искат, родените под знака на Телец могат да проявят изключителен мързел. Те са дейни личности, но само когато става дума за собствени проекти.

Телците не харесват промяната. Попадналите в непознати за тях ситуации се чувстват уязвими. И най – малката промяна плаши Телеца. Под целия слой на упоритост и инат се крие чувствителна личност. Телците изживяват всичко вътре в себе си. Поради силния характер, който притежават, те изпадат често в конфликтни ситуации с представители на останалите зодии. Не случайно, астролозите не препоръчват съжителство между Овен и Телец. И двата знака са прекалено упорити и при конфликт никой от двамата не би отстъпил доброволно.

За да постигне още по – голям успех в бизнеса или живота, Телецът трябва да се снабди с бижу ( за предпочитане от злато) инкрустирано с нефрит, оникс, корал, смарагд, малахит, авантюрин или ахат. Всички останали бели или безцветни камъни също ще окажат благотворно въздействие върху Телеца, който ги носи. Най – добре е представителите на знака да носят бижута на врата. Чрез тях ще се засили притока на енергия. Тъй като, Телците се свързват с жълтия цвят е добре те да носят жълти бижута или камъни като кехлибар и топаз. Планетата, която отговаря на зодиакалния знак е Венера. Телците са доста премерени в това, което казват. Ако наистина ви харесват, те никога няма да кажат истината в очите ви.

Напишете коментар

Имейл адреса ви няма да бъде публично видим. Задължителните полета са маркирани със *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>